top of page

Aktiviteter

Temakvelder kan være så mangt, og de ulike aktivitetene arrangeres jevnlig gjennom året.

Vårt mål er å tilby noe som passer for alle. Våre temakvelder består av alt fra spennende foredrag, til seniorcafé, lokale turgrupper og strikketreff. 

Image by Les Triconautes
bakgrunn.jpg
Foredrag

4-6 ganger i året

Vi inviterer medlemmer og andre temamøter med aktuelle foredragsholdere. Fra før har vi hatt temamøter med dr. Wazim Said, Else Kåss Furuseth, Espen Wallin om filmen "Selvportrett" og Sissel Irene Thon for å nevne noen. Vi arrangerer temamøte 2-3 ganger pr halvår.

Ice-Texture_edited_edited.jpg
Seniorturer

2-3 ganger i året

To til tre ganger pr år arrangerer vi seniorturer. Dette kan være tur til for eksempel Ekebergparken, Blaafargeverket eller lignende. Turen er gratis, men man betaler en liten sum for lunsj.

Ice-Texture_edited_edited.jpg
Strikketreff

En gang i mnd.

Tredje torsdag i måneden møtes vi fra kl 18.00 for å strikke og ha det sosialt sammen. Her treffes man både på tvers av generasjoner og strikkeferdigheter. Har du lyst til å lære å strikke får du hjelp her. Vi har også en dugnad for fødeavdleingen til Drammen sykehus, der vi strikker babyluer til nyfødte som trenger litt ekstra varme. 

bakgrunn.jpg
Kløvertur

Ukentlig

Vi arrangerer ukentlige turgrupper. Vi går i nærområdet eller tar turen et annet sted i kommunen. Lagt opp til at alle kan være med på dagtid og litt mer krevende, men passe for de aller fleste på kveldstid. 

bakgrunn.jpg
Seniorcafé

Hver tirsdag

Hver tirsdag serverer vi kaffe og vafler på Saniteten bo- og servicesenter. Her kan beboere, ansatte, pårørende og naboer få kaffe og vaffel. Gratis for beboere.

Image by Renáta-Adrienn
Sjekk kalenderen vår

Hva, hvor og når - svaret på det finner du her. 

Bærbar datamaskin og telefon
Kontakt oss

Spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

bottom of page