top of page

Pårørendetreff hos Drammen sanitetsforening

Oppdatert: 3. apr. 2022
Finne din plass og rolle som pårørende? Hjelp til selvhjelp gjennom dialog og erfaringsdeling Ved fysioterapeut og rådgiver ved Lærings- og mestringssenteret i Vestre Viken, Solveig Helene Midtvedt


Drammen sanitetsforening inviterer til pårørendetreff hver måned. Dette er et tilbud til de som er pårørende til personer med et omsorgsbehov. Det trenger ikke bare være samboer eller ektefelle - det kan være barn av, søsken av eller naboen til.

Vi ønsker å sette fokus på den som er pårørende, det kan ofte være en krevende rolle, og den pårørende selv trenger og fortjener litt fokus.

Neste pårørendetreff er mandag 9.mai. Da vil vi få besøk av en advokat som vil rette søkelyset mot fremtidsfullmakt og andre formaliteter som pårørende må håndtere og ta stilling til.
Dette er et tilbud uavhengig av sykdommen til den med omsorgsbehov. Dette er et tilbud for og om det å være pårørende

Vi tilbyr foredrag med ulike tema som f.eks. hvordan mestre rollen som pårørende, fremtidsfullmakt, testamentet, rettigheter, veiledning til hjelp osv.

Foredragene holdes av fagpersoner og varer ca 45 min. Vi har enkelt servering hver gang og det vil være rom for spørsmål og diskusjoner.

Tilbudet er gratis og åpent for alle pårørende. Både ektefeller, samboere, barn av og naboer til den som har et omsorgsbehov er velkomne til oss

77 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page