top of page

Infomøte om Drammen Kvinnehelsehus

DAGTID:ONSDAG, 23 AUGUST 2023 FRA 11:00-13:00

KVELDSTID:TORSDAG 24.AUGUST 2023 fra KL. 19.00-20.30

Adr. Amtmand Bangsgate 1A: Villa Nora, Drammen Kvinnehelsehus

På Drammen Kvinnehelsehus vil vi kombinere arbeidet Sanitetskvinnene har gjort i mange år med målene våre om å stå i front for kvinners helse: Økt helsekompetanse, styrket nettverk og sosiale aktiviteter.

Vi har en stor gruppe frivillige med stort engasjement og veldig spennende kunnskap. Dere inviteres til å komme til oss for å bli bedre kjent med Drammen Kvinnehelsehus. Vi trenger deres ideer og kreativitet for å skape gode aktiviteter hos oss. Vi inviterer også dere som er nysgjerrige på både foreningen og Kvinnehelsehuset, kanskje finner vi en aktivitet hvor nettopp DU kan bidra med ditt engasjement og din kunnskap.

Vi vil ha en kort presentasjon av aktivitetene vi allerede har planlagt og drodler sammen om nye ideer. Vi vil sette opp to slike møter, dette blir på dagtid også legger vi ut et som vil gå på kveldstid. Velg hva som passer deg best og inviter gjerne med deg en engasjert venn eller nabo,det blir enkel servering underveis. Vi håper dette vil føre til mer frivillighet og engasjement. (møtene er selvsagt helt uforpliktende for den enkelte)

Vi setter derfor står pris på om du trykker skal på arrangementet på Facebook dersom du tenker å komme. Vi gleder oss til å møte DEG!108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page